header

Nieuwsbericht 5

SPINNINGMARATHON

21 april as bij Healthclub Body Vision in Uden....logo-body-vision-3-web

In 4 blokken van 1 uur wordt er onder leiding van enthousiaste professionals gespind. We starten om 13 uur met de spinningmarathon. Vanaf 12.30 is de sportschool open. De kosten zijn € 7,50 per uur.

De opbrengst van deze spinningmarathon komt volledig ten gunste van het Alpe d´HuZes team Jans en Henk Vlassak en daarmee rechtstreeks naar het KWF, kankerbestrijding.

Tijdens deze middag zullen er allerlei andere activiteiten plaats vinden. Een groot aantal Udense ondernemers zullen zich presenteren in de bar van de sportschool. Ook vindt er een zogenaamde “roei challenge” plaats, etc.

U KUNT OOK MEEDOEN

Inschrijving

U stuurt een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hierin geeft u aan welke uur of uren u mee wil doen. U maakt de kosten over op ING rekening no 67 06 886 ovv spinning en uw naam. Uw inschrijving is definitief als de betaling heeft plaats gevonden. Van deze inschrijving ontvangt u een bevestiging. Dit bevestigingsbericht is het toegangsbewijs voor de spinningmarathon op zondag 21 april.

Graag tot ziens op 21 april in de gezellige sportschool Body Vision in Uden.