header

Pakket 1

Sponsorbedrag: vanaf € 1.000,-
Als hoofdsponsor schenkt u een bedrag vanaf € 1000,-. Daarvoor zal uw naam en het logo van uw bedrijf veelvuldig onder de aandacht komen van de media.

  • De bedrijfsnaam en het logo op het fietsshirt wordt vermeld. Na afloop zal u een fietsshirt met uw bedrijfsnaam en logo worden aangeboden.
  • Op de internetsite www.ozzepap.nl en www.opgevenisgeenoptie.nl wordt uitgebreid melding gemaakt van uw hoofd-sponsorschap en een link geplaatst naar uw internetsite, waardoor eenvoudig en snel contact kan worden gemaakt of informatie over uw bedrijf kan worden opgezocht.
  • In de mailing van het evenement wordt u als hoofdsponsor prominent vermeld. Hierbij worden uw naam en het logo als herkenbaar beeld opgenomen in alle uitingen.


U wordt als hoofdsponsor nauw betrokken bij het evenement

  • Als hoofdsponsor ontvangt u een aandenken van het sponsorschap, in de vorm van een fietsshirt. U heeft daarmee een blijvend aandenken aan uw bijdrage aan de strijd tegen kanker.
  • Gedurende de aanloop naar Alpe d’HuZes  wordt u door een digitale nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de vorderingen en natuurlijk van de ontwikkelingen op de dag zelf.


Ja, ik wil graag een bijdrage leveren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.