header

Nieuwsbericht 9

21 mei 2013, een bijzondere dag

Dinsdag 21 mei 2013 gaat de geschiedenis in als een bijzondere Alpe d'HuZes dag. In velerlei opzichten.

Op de eerste plaats werd de statiegeld actie bij de SUPERCOOP in Boekel afgesloten. De opbrengst van deze actie was € 613,45. Een resultaat op trots op te zijn, vooral omdat heel veel mensen hieraan hebben bijgedragen en zich verbonden hebben aan de strijd tegen kanker. Daarnaast deed de eigenaar, Robèr van den Tillaart, van de genoemde supermarkt, nog een spreekwoordelijke "duid in het zakje", waarvoor dank.

vetraned-logo20met20slogan1Tot slot werd op deze dag het sponsorbedrag bekend en overgemaakt door Richard Dohmen, eigenaar van VeTraNed, Veiligheidstrainingen Nederland uit Herten-Roermond. Richard is zelf een gepassioneerd Alpe d'Huzesser én deelnemer in 2011 en '12 (ook in 2014 zal hij samen met zijn dochter... van de partij zijn)

Bijzonder dat Richard ook in 2013 zich verbindt aan Alpe d'HuZes en daarmee aan de strijd tegen kanker. Fijn dat dit vorm krijgt door sponsoring van ons team. Richard, heel erg veel dank.

Nieuwsbericht 8

2013-05-09 10.51.42Het gevoel van Alpe d`Huez

Op 9 mei jl vond de jaarmarkt Boekel Ronduit plaats.

Op de parkeerplaats bij onze hoofdsponsor hebben wij ons gepresenteerd met `Het gevoel van Alpe d´Huez`. Tegen een geringe bijdrage konden belangstellenden virtueel de Alpe oprijden. Opnieuw weer mooie mensen ontmoet en bijzondere verhalen mogen delen. Een man vertelde drie actieve kanker episodes te hebben gehad. Hij vertelde: "........ en mede door jullie inspanningen leef ik nog steeds. De dokter zegt dat ik nu kankervrij ben". Nou, onze dag kon niet meer stuk.

De opbrengst van deze dag was bijzonder groot. Financieel iets meer dan € 100.

Dank aan allen, in het bijzonder aan de eerder genoemde motivator........ 

Nieuwsbericht 7

peter-van-boxtelBEDANKT Hoofdsponsor: Peter van Boxtel van Van Boxtel Assurantië BV

Vandaag, maandag 29 april 2013, is onze Hoofdsponsor officieel bedankt voor zijn nimmer aflatende steun voor ons Alpe d'HuZes team.

4 jaar op een rij konden we rekenen om een flinke sponsorbijdrage van Peter. De recessie had hier volstrekt geen invloed op.

Heel veel dank Peter.

peter-van-boxtel-2

Nieuwsbericht 6

Succesvolle spinningmarathon

logo-body-vision-3-webOp zondag 21 april vond de spinningmarathon plaats bij sportschool Body Vision aan de Hockeyweg in Uden.

Tijdens alle 4 de uren waren de spinningfietsen bezet. Het Alpe d'HuZes uitgangspunt "je samen inzetten voor anderen" werd in zijn volle omvang werkelijkheid. Er was veel passie en energie voelbaar voor Alpe d'HuZes. En het resultaat was grandioos, maar liefst 800 euro mag worden bijgeschreven op het sponsorbudget van het Ad6 team Jans & Henk Vlassak.

Graag bedanken wij alle deelnemers, bezoekers en vrijwilligers. Natuurlijk ook Anne Marie, eigenaar van Body Vision Healthclub en Leon, spinninginstructeur en initiatiefnemer van deze marathon. Allen veel dank.

FOTO's: voor een overzicht van de foto´s KLIK HIER (Veel dank aan Mans vd Laar, downloaden mag)

  • 1
  • 2