header

Carnavalsactie

HELP, de renners van Ozze pap de berg op.

Op 3 juni zal het 6 koppige rennersteam van Ozze pap ieder 6 keer de beroemde en beruchte Alpe d’Huez in Frankrijk beklimmen. In het rennersteam, wat vooral directe familie van elkaar is, bevinden zich 3 Boekelnaren. Zij doen dit om geld in te zamelen voor het KWF, kankerbestrijding. Samen zullen zij 36 keer de wereldberoemde 12,3 km van de Alpe d’Huez afleggen. 

Inmiddels hebben zij de bijna helft, 50%, van hun sponsorverplichting (10.000 euro) bij elkaar. Door ondersteuning van een groot aantal Boekelse bedrijven, familieleden en vrienden is dit mooie bedrag tot stand gekomen. Ook regionale en landelijke ondernemers ondersteunen dit rennersteam. Graag willen wij in het bijzonder Peter van Boxtel, Assurantie & Financiering en Jan en Dianne van Haandel, Schadeherstel, bedanken voor hun steun en samenwerking in de strijd tegen kanker.

Echter, we zijn nog maar op de helft.

Ook U kunt deze sportievelingen steunen, door een of meerdere klim(men) ‘te kopen’. Zij gaan op 3 juni samen 36 keer de beroemde berg op. Voor het Carnavaleske bedrag van 11,11 euro komt u al in het bezit van één van deze klimmen van dit rennersteam. Voor 111,11 euro koopt u alle klimmen van één van de renners.

Hoe dan ook, voor de prijs van enkele consumpties, steunt u de strijd tegen kanker. Een ongelijke en vreselijke strijd, die ook vandaag de dag veel mensen, gezinnen, families, collega’s en groepen (carnavals)vrienden in zijn greep heeft. Immers, kanker heb je niet alleen! Het grijpt in, in de levens van ons allemaal. Iedereen kent wel een “ozze pap”, of een “os mam”, of ozze zoon/os dochter, of…..

 

U kunt u bedrag overmaken op 6706886 tnv H. Vlassak ovv Carnavalsactie.

Voor meer informatie of uw reactie zie deze site