header

Samen strijden tegen kanker

volgliveOp 3 juni 2010 (6 jaar na het overlijden van “Ozze pap”) gaat een team van 6 renners, ieder 6 keer de beroemde en beruchte Alpe d’Huez in Frankrijk beklimmen. Zij streven ernaar om 66.666 euro aan sponsorgeld bij elkaar te brengen, voor het Koningin Wilhelmina Fonds, het KWF kankerbestrijding.

Het rennersteam heeft de naam “Ozze pap” gekregen. Ozze pap was Theo Vlassak uit Budel. Met deze teamnaam willen we in zijn geest de strijd tegen kanker aangrijpen. Een ongelijke en vreselijke strijd, die ook vandaag de dag veel mensen, gezinnen, familie’s, collega’s en groepen vrienden in zijn greep heeft. Immers, kanker heb je niet alleen! Het grijpt in, in de levens van ons allemaal. Iedereen kent wel een “Ozze pap”, of een “Os Mam”, of ozze zoon/os dochter, of…

Bidon_staandDe gekozen teamnaam is daarmee dan ook een synoniem voor velen en (hopelijk) een steun in de rug en inspiratiebron voor alle mensen en hun naasten, die op dit moment vechten tegen kanker. Het motto van de rennersgroep is: 

Kies voor het leven, kies voor de strijd.

Als je opgeeft is het voor altijd. Wij zoeken sponsoren/financiers om dit project (financieel) te ondersteunen en zodoende samen de strijd te leveren tegen kanker. Gaat u ook met ons samenwerken? Neem dan alstublieft contact op.