header

Expositie (Paasactie)

voor Ozze pap = voor Alpe d’HuZes = voor KWF, kankerbestrijding
 
Na een ogenschijnlijk simpel telefoontje op een doordeweekse woensdagavond van Jos Rooijackers, kunstenaar in Gemert, zijn de voorbereidingen gestart voor de Expositie.Scan-poster-expositie-web
 
Deze zal plaatsvinden in het Paasweekend (3, 4 & 5 april) en het daarop volgende weekend (10 & 11 april) De openingstijden op genoemde dagen zijn van 11.00 uur tot 17.00 uur.
De expositie vindt plaats in de bovenzaal van de Oude Kluis op het terrein van GGZ Huize Padua. De ingang bevindt zich aan de Daniel de Brouwerstraat 45 in Huize Padua, gemeente Boekel.
 
De exposanten zijn Jos Rooijackers en zijn zoon Jan Rooijackers. Patrick Manders en Thijs van Lankvelt. Thijs is naast fotograaf, ook actief lid van het rennersteam Ozze pap. En hij  zal evenals de andere renners van het team op 3 juni as. ook 6 keer de Alpe d’Huez beklimmen.
 
Tijdens de expositie worden de bezoekers in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan een loterij. Hierdoor kunnen zij voor een relatief klein bedrag in het bezit komen van een gratis ter beschikking gesteld kunstwerk.
De opbrengsten van de expositie en loterij komen ten goede aan het rennersteam Ozze pap. En daarmee 1-op-1 aan het KWF, kankerbestrijding.
 
Natuurlijk hopen wij u op een van de dagen te mogen begroeten.
 
Mede namens Jos Rooijackers,
 
 
Henk Vlassak
Teamcaptain van Ozze pap.