header

Actueel (2010)

Het rennerteams Ozze pap vindt samenwerking met Kempenpoort & Partners, haar 4de hoofdsponsorKempenpoort__Partners

Kempenpoort & Partners is een resultaatgerichte kennis- en adviesbureau met expertise binnen diverse bedrijfskundige, economische en HRM-disciplines.

Direct en betrokken

Niets aan een bedrijf is standaard. Waarom genoegen nemen met standaardoplossingen? Het vertrekpunt van Kempenpoort & Partners is altijd uw ondernemingsstrategie. Verdient deze strategie zelf aanscherping, dan beginnen we daar. Vervolgens werken we samen met u eventuele knelpunten weg om ruimte te creëren voor ambities. Nooit betweterig, we staan steeds naast u. Met een hoge mate van betrokkenheid. We worden écht probleemeigenaar en gaan door tot de optimale oplossing is gevonden.

Dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat uit een breed pallet activiteiten op gebied van consultancy, interim-management en executive search.

Drijvende krachten

Rest de vraag: wie zijn wij? Dat zijn Frank van Mierlo (1970) en Jack Abrahams (1965), de drijvende krachten achter Kempenpoort & Partners. De afgelopen jaren hebben we beiden succesvolle ondernemingen opgebouwd en geleid in verschillende stadia van ontwikkeling. We weten wat werkt in de praktijk en vertalen die kennis naar úw praktijk.
Vereist uw vraagstelling een integrale benadering van verschillende expertises? Dan komen we samen voor u in actie; wij vullen elkaar perfect aan. Kernwaarden zijn: no-nonsense, pro-actief, confronterend, helder, gedreven, ontwapenend, resultaatgericht en plezierig.

Poort naar specialisten

Samen met een select aantal partners worden de krachten verder gebundeld. Met hen kunnen we snel schakelen wanneer er behoefte is aan een specifieke kennis. Zo ontsluiten we een breed netwerk aan specialisten van binnen en buiten de regio voor u.

Na een bijzonder inspirerend en motiverend gesprek op 5 mei 2010 viel het besluit tot samenwerking tussen Kempenpoort & Partners en het rennersteam Ozze pap. We zijn bijzonder blij dat een bedrijf waar 'de mens' een centrale plek inneemt, niet alleen in visie of in mooie woorden, maar daadwerkelijk in het handelen van alle dag, nu één van de hoofdsponsoren is van het rennersteam Ozze pap. 'Naast mensen' en vooral 'samen met mensen' zijn hierin belangrijke sleutelwoorden. Heel veel dank aan Frank en Jack voor deze bijzondere SAMENwerking.

Henk Vlassak