header

Actueel (2010)

We zijn in Frankrijk (maandag 31 mei)

Na een lange vermoeiende, maar prima verlopen reis, zijn we dan eindelijk in Frankrijk. Het regende pijpestelen bij aankomst. Wat een nat welkom. In de regen hebben we onze tenten opgezet en zijn snel gaan slapen. De hele nacht en ochtend heeft het nog geregend, maar toen brak de zon door. En een half uur later scheen de zon. En werd de wereld om ons heen zichtbaar. We staan midden tussen de bergen met prachtige wit besneeuwde toppen. En dan is er al veel sneeuw weggespoeld door de regen.

Maar uiteindelijk zijn we dan, waar we willen zijn; aan de voet van de Alpe d' Huez. We staan op Camping Piscine, plek 402. Als je de camping uitrijdt, 100 meter naar links en we staan aan de voet van de berucht 12 kilometer klim. Geweldig.

En wat een vriendelijke mensen om ons heen, allemaal voor hetzelfde doel. Wat een sfeer. Natuurlijk hebben we onze wielervrienden ook al gezien, Benjamin, familie van Dongen uit Boekel, Dirk Huijbers, Stefan Wisse (heeft zijn mecanicien talenten al laten zien) Ferry Fockes. En we hebben ook al weer veel vrienden gemaakt.

Er wordt door het team Ozze pap ook al volop gefiestst. Roel is al een keer naar de top van de alp gefietst, Ties en Maarten hebben de Col d' Ornon op hun palmares bijgeschreven. Jans heeft vanmorgen om 7.30 uur al geholpen met het ontbijt boven op de berg. Sanne, Thijs en ondergetekende hebben vooral genoten van de rust, de omgeving en hebben de zaken een beetje op orde gebracht. Het is geweldig om hier te zijn. Naar deze week hebben we ruim een halfjaar toegeleefd. En nu zijn we hier, SUPER.

Graag willen wij onze supporters een goede en veilige reis toewensen. Een speciaal bericht voor Marijke en Martien; jullie zijn ingeschreven en kunnen meedoen met Alpe d' HuZus, as woensdag.

Nou, groeten aan iedereen, van ons allen, Henk