header

Sponsors (2010)

Poobies.nl

Poobies is de website waar je zelf kaarten kunt maken en bestellen. Er is een ruime collectie achtergronden, afbeeldingen en lettertype beschikbaar, maar het is natuurlijk ook mogelijk om eigen beelden of foto´s te gebruiken.

Het ontwerp wordt gedrukt op mooi stevig karton (300 grams) en je kunt  kaarten bij jezelf laten bezorgen of er voor kiezen om een kaart rechtstreeks te laten bezorgen.

want; de leukste kaartjes, die maak je zelf bij Poobies.nl

Website: www.poobies.nl


 

Udea-2-Web

sTN, Dienstencentrum

stichting Telecom- en Internetgebruikers Nederland behartigt de belangen van de leden van meer dan 25 toonaangevende branche- en koepelorganisaties.

sTN realiseert daarbij besparingen op de telefoonkosten van de leden door de bundeling van het gezamenlijke telefoonverkeer (raamcontracten). Deze raamcontracten zijn ondergebracht bij het sTN Dienstencentrum.


 

Logo_STN_2

Udea B.V. Veghel

Udea BV is een groothandel in biologische verswaren en diepvriesproducten voor de detailhandel, retail en foodservice.

Zij bieden een zo volledig mogelijk assortiment aardappelen, groente en fruit, koelproducten als zuivel, kaas, vlees, vegetarische producten, snacks, maaltijden en delicatessen, en diepvriesproducten als ijs, vis en snacks.

Website: www.udea.nl


 

Udea_2

Kempenpoort & Partners, Budel

"Investeerders in mens en organisatie.."

Kempenpoort & Partners is het resultaatgerichte kennis- en adviesbureau met expertise binnen diverse bedrijfskundige, economische en HRM-disciplines.

Website: www.kempenpoort.nl


 

Kempenpoort__Partners