header

Team Ozze pap (2010)

Leeftijd:
22 jaar

Beroep:
Student

Email:

Functie in het team:
Renner

Klik hier om Roel te sponsoren

roel_zw

 

Bocht3Ik ben Roel Smolders. Op dit moment ben ik 2e jaars student aan de FLOT.(Fontys Leraren Opleiding Tilburg) Ik woon nog thuis bij mijn ouders, samen met mijn zus en broer. Naast mijn grootste hobby het voetballen, heb ik afgelopen jaar een nieuwe hobby opgepikt namelijk het wielrennen. In het begin van het jaar heb ik een fiets gekocht en met vrienden flink veel gaan fietsen.

Waarom nou Alpe D’huzes fietsen? Nadat ik die vraag mezelf gesteld had vond ik het heel moeilijk om hier een goede motivatie neer te schrijven, Want zoals bij 2 andere teamleden al te lezen valt is mijn opa 6 jaar geleden aan de ziekte kanker overleden. Dit is dus zeker een goede reden om mee te gaan doen.
Een andere rede van mijn deelname is het fenomeen in de wielerwereld “Lance Armstrong”. Ik ben al sinds ik het wielrennen echt volg, een ontzettend grote fan van deze man. En vond het dus ook geweldig om hem dit jaar weer terug te zien in het peloton. En vind wat hij doet voor het kankerfonds al super. Maar nu kan ik zelf ook iets doen voor het KWF en draag ik dus ook mijn steentje bij.
En dan nog de laatste en grootste reden dat ik mee doe, als iemand mij iets vraagt waar een grote uitdaging aan vast zit en ik daar in mijn gedrevenheid ja op zeg, vind ik zelf dat ik me ook aan mijn woord moet houden. Ik had dus al vrij snel ja geantwoord op de vraag van Ome Henk of ik mee wilde doen. Hij kwam hier in de zomer een keer op terug en toen heb ik gezegd; “ik ga het ook doen ook”.

Dus samengevat:

  1. Het is voor het goede doel.
  2. Ik ben weer een hele ervaring rijker.
  3. Opgeven is ook voor mij geen optie. En voor de mensen die mij een beetje kennen wil dit ook zeggen, dat ze me bij wijze van spreken van mijn fiets af moeten rapen voordat ik echt stop.