header

Team Ozze pap (2010)

Leeftijd:
21 jaar

Beroep:
Student

Email:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Functie in het team:
Renner

Klik hier om Maarten te sponsoren

 

Bocht4Ik ben Maarten. In het dagelijks leven studeer ik SPECO (Sport, Economie & Communicatie) aan de Fontys Economische Hogeschool Tilburg. In deze stad ben ik ook woonachtig. Oorspronkelijk kom ik uit Zeddam, een klein plaatsje in de Achterhoek. Daar is al vroeg mijn passie voor wielrennen ontstaan. Toch ben ik pas 2 jaar echt actief op de fiets.
Afgelopen jaar kwam ik voor het eerst in contact met Alpe d’HuZes doordat een studiegenoot meehielp aan de organisatie van het evenement. Ik was gelijk enthousiast over de opzet van dit evenement.
Iedereen krijgt in zijn leven te maken met de ziekte die zoveel levens kapot maakt. Ik heb het zelf jammer genoeg mee mogen maken in mijn directe omgeving. Het is belangrijk om te beseffen dat een goede gezondheid geen gegeven is en ik ben dan ook erg dankbaar dat ik door mijn inspanningen andere mensen kan helpen. Toen ik dit jaar benaderd werd met de vraag of ik interesse had om deel te nemen was er dan ook geen moment van twijfel en heb ik direct JA gezegd.

Inmiddels heb ik de beroemde Alp één keer mogen beklimmen. Dat was flink afzien. Nu zal 6x mijn doel zijn met de hoop nog meer beklimmingen eraan vast te knopen. Het zal een dag afzien worden, maar dat is niets vergeleken met een ziekte die zoveel mensen laat afzien. Opgeven is dan ook geen optie!